7e Kleurentocht 15.10.2011 - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Liana Zuidema - WaarBenJij.nu 7e Kleurentocht 15.10.2011 - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Liana Zuidema - WaarBenJij.nu

7e Kleurentocht 15.10.2011

Door: Liana

Blijf op de hoogte en volg Liana

15 Oktober 2011 | Nederland, Zuidwolde

Heerlijk vroeg starten, al valt het voor sommigen niet mee om 7.00 uur klaar te staan.
Ontbijt in de auto, het is weer eens wat anders en voor de start toch nog maar een bakje om wakker te worden.
Was het eerst nog een beetje fris, na de eerste stop om een uur of 10 kon de jas uit.
Verder hoef ik niet te vertellen hoe het weer was, ik denk dat de meesten van ons de wandelschoenen wel hebben aangehad.
De tocht was afwisselend verhard, door het bos, dan weer over de heide en langs de rivier de Reest over graspaden. Fijn lopen is dat, net als klimmen over prikkeldraad en waden door te grote waterplassen. Gelukkig zijn er altijd galante heren.
Na een boerderijrust zwerven we nog wat rond en door Zuidwolde en kan er weer 26km in het wandelboekje worden bijgeschreven.