Herfstwandeling 16.10.2011 - Reisverslag uit Ekehaar, Nederland van Liana Zuidema - WaarBenJij.nu Herfstwandeling 16.10.2011 - Reisverslag uit Ekehaar, Nederland van Liana Zuidema - WaarBenJij.nu

Herfstwandeling 16.10.2011

Door: Liana

Blijf op de hoogte en volg Liana

16 Oktober 2011 | Nederland, Ekehaar

Vandaag op pad met beginnende wandelaars.
Bij de start treffen we Liesie73 en wandelmannetje. Daar ons tempo iets hoger ligt raken we de beginners na een paar kilometers kwijt. Dit ligt niet zo zeer aan de jongste, het wandelmeisje, als wel aan de 2 “oudere” dames.
Bij de eerste stop op 5km lopen Liesie73 en wandelmannetje door en wacht ik op de andere 3 dames. Na een uitgebreide pauze gaat het, voornamelijk door het bos, op naar de volgende op 10 km. Hier treffen we elkaar nog even, maar scheiden onze wegen zich voor deze middag.
Om het tempo er een beetje in te houden pakken wandelmeisje en ik onze lalalaboekjes en beginnen we ons “gezang”. We lopen een stukje door Assen en zijn zo maar weer bij stempelpost nummer 3. Hier treffen we nog wat bekenden, wordt de clubkas nog wat gespekt en dan gaat het op voor de finale.
De dames houden zich goed, al zijn ze wel verlangend naar het einde. Gelukkig is het meeste verhard en de lalalaboekjes helpen ze erdoor (en nog een paar wandelaars).
Hun eerst 20km tocht zit erop en zijn allemaal trots op hun prestatie.
We sluiten af met een gratis kopje snert. Past er helemaal bij. :)