Rolde 3.10.2015
Blijf op de hoogte en volg Liana
04 Oktober 2015 | Nederland, Rolde
Soms worden plannen gewijzigd en vandaag is een dergelijke dag, dat dat gebeurt.
Voor achten heb ik de eerste koffiedrinker en even later gaan we gedrieën op pad.
In Rolde zijn al veel bekenden. Er wordt nogmaals gezongen voor een 70-jarige wandelaar en dan gaan we op pad.
Eerst onder de N33 door en dan door de bossen en over mooie heidevelden. Er is een stuk waar honderden spinnenwebben glinsteren in de zon. Er wordt volop gekiekt.
In Grolloo hebben we pauze onder het toeziend oog van Harry Muskee. Cuby and The Blizzards dat brengt ons een beetje terug in de jeugd.
Aan de rand van Grolloo staat Jacobus nog steeds geduldig te wachten. Die haalt Santiago nooit. Hopelijk wel de wandelaar uit Almere, die ons aanspreekt over de Camino. Ze heeft wat vragen en treft het, want er zijn 4 pelgrims in het gezelschap. Ze sluit zich bij ons aan, we zijn natuurlijk een gezellige groep. Haha.
Halfweg gaan we nog een keer zitten en daarna door het bos en langs het Hof van Saksen weer terug naar Rolde.
We hebben ons dankzij de Zwaluwen weer prima vermaakt.